Nya Recab, det bästa av tre världar

Nya Recab, det bästa av tre världar

Du har nu kommit till vår nya hemsida Recab.se för systerbolagen Metric Industrial AB och Recab Embedded Computers AB, som ägs av Addtech AB, har slagits samman till ett gemensamt bolag.

Metric Industrial som nyligen förvärvade INL Systems har framförallt levererat machine vision utrustning, sensorer och nätverksprodukter till företag verksamma inom automation, tillverkning, vatten och energi. Recab Embedded Computers arbetar framförallt med standard och kundanpassade ruggade datorsystem till kunder inom försvar, telekommunikation, fordon och marine/offshore.

Det uppstår härmed ett ännu starkare skandinavisk specialistbolag fokuserat på ”Embedded Computers Systems”, ”Industrial Communication” och ”Vision & Sensors” för krävande tillämpningar. Sammanslagningen gör att vi får en breddad kundbas och ett helt nytt komplett erbjudande. Produktportföljerna kompletterar varandra på ett bra sätt och täcker behovet från ”edge to cloud”. Det positionerar också bolaget som en stark leverantör till en allt mer krävande, intelligent och uppkopplad industri.

Med det nya Recab förenar vi det bästa av tre världar och antar kundens små och stora utmaningar och möjliggör applikationer i världsklass.

Om du inte hittar vad du söker, använd gärna sökrutan eller ring oss. Kontaktuppgifter hittar du här.