News & Events

RECAB söker Key Account Managers som har ambitioner och driv!

RECAB söker Key Account Managers som har ambitioner och driv!

RECAB är ett nordiskt Embedded-företag med huvudkontor i Stockholm och ingår i Addtech koncernen. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra! En RECAB "Team Player" älskar att tävla och ha fokus på personliga och gemensamma mål. Om du är intresserad, läs mer och kontakta oss! Vi söker både dig som Senior med bevisade resultat, men vi också en Junior som har ett intresse för teknik och som är sugen på att göra affärer och snabb karriär! Du kommer att ha ett budgetansvar för försäljning av industridatorer bestående av modulsystemkomponenter och elektronik från ledande tillverkare från hela världen till den industriella marknaden i Sverige. Som KAM på Recab arbetar du med rådgivande teknisk försäljning mot både etablerade och nystartade teknikföretag. Du trivs med att arbeta i ett litet och dynamiskt företag, där det är nära till beslutsfattarna, och stora möjligheter att göra bra resultat och efterföljande karriär.

Senior Key Account Manager

Vi söker person som har arbetat med inbyggda system eller i relaterade branscher såsom den kommersiella IT-­‐branschen. Det är viktigt att du kan visa dokumenterade försäljningsresultat. Du har en utbildning inom IT med relevant erfarenhet. Som person har du väl utvecklade kommersiella erfarenheter, är självgående och har förmågan att bygga goda relationer. Du har erfarenhet av teknisk försäljning och arbetar fokuserat och målinriktat för att nå dina mål. Arbetsspråk är svenska och engelska som vi förväntar oss att du behärskar både tal och skrift. Vi erbjuder dig en spännande miljö i ett växande företag där det finns goda möjligheter till professionell och personlig utveckling. Konkurrenskraftiga villkor inkl. flexibel lönemodell. Mycket goda möjligheter att uppnå bra resultat. Arbetsplatsen är i Stockholm. RECAB är ett nordiskt företag och vi har internationella partners från Europa, USA och Asien. Du kommer därför att arbeta i en internationell miljö som också innebär ett visst resande utomlands

Vi ser fram emot att du blir en del i vårt härliga team!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på tel. 08-­6830300. Sänd din ansökan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


TOP