News & Events

RECAB söker Key Account Managers som har ambitioner och driv!

RECAB söker Key Account Managers som har ambitioner och driv!

RECAB är ett nordiskt Embedded-‐företag med huvudkontor i Stockholm och ingår i Addtech koncernen. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra! En RECAB "Team Player" älskar att tävla och ha fokus på personliga och gemensamma mål. Om du är intresserad, läs mer och kontakta oss! Vi söker både dig som Senior med bevisade resultat, men vi också en Junior som har ett intresse för teknik och som är sugen på att göra affärer och snabb karriär! Du kommer att ha ett budgetansvar för försäljning av industridatorer bestående av modulsystemkomponenter och elektronik från ledande tillverkare från hela världen till den industriella marknaden i Sverige. Som KAM på Recab arbetar du med rådgivande teknisk försäljning mot både etablerade och nystartade teknikföretag. Du trivs med att arbeta i ett litet och dynamiskt företag, där det är nära till beslutsfattarna, och stora möjligheter att göra bra resultat och efterföljande karriär.

Key Account Manager, Junior

Vi söker dig som är ingenjör/ tekniker som älskar teknik och försäljning men har begränsad arbetslivserfarenhet. Du har en stark inre drivkraft att utvecklas både professionellt och personligt. Kanske är du en av dem som har byggt en egen dator och du har en god förståelse av system för datorarkitektur och tycker om att arbeta med försäljning av tekniska lösningar. Arbetet kräver en väl utvecklad kommersiell känsla. Du måste trivas att arbeta i snabb takt, och ha en väl utvecklad tävlingsinstinkt. Du måste kunna bygga goda relationer på alla nivåer i en organisation och arbeta självständigt och strukturerat. Arbetsspråket är Svenska och engelska som vi förväntar oss att du behärskar både i tal och skrift. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i ett växande företag där det finns goda möjligheter till professionell och personlig utveckling. Du kommer att få utbildning som följs upp och coachas längs vägen både internt och med våra partner i utlandet. Konkurrenskraftiga villkor för denna typ av anställning. Mycket goda möjligheter till karriärutveckling. Arbetsplatsen är i Stockholm. RECAB är ett nordiskt företag och vi har internationella partners från Europa, USA och Asien. Du kommer därför att arbeta i en internationell miljö som också innebär ett visst resande utomlands.

Vi ser fram emot att du blir en del i vårt härliga team!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på tel. 08-­6830300. Sänd din ansökan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


TOP